USG 4.33 Firmware Available - Experiences?

iSpeediSpeed Member Posts: 95  Ally Member
edited January 29, 2019 10:09PM in ZyWALL USG Series
It looks like the USG 4.33 firmware is available now and release notes indicate fix included for local access point dropping, etc.  Let me know your experiences with it. Going to roll to one site to start.
«134

All Replies

  • iSpeediSpeed Member Posts: 95  Ally Member
    edited February 1, 2019 1:17AM
    Updated rollout status.  4.33 seems to be upgrading from 4.31 / 4.32 devices without issue and is stable so far and no wifi issues. Crossing fingers we have a good stable build again. I have 3 more to do in the morning.
  • OTADMINOTADMIN Member Posts: 4  Freshman Member
    edited January 30, 2019 5:03AM
    I upgrade my firewall and he didn't come back up! sys led blinking
    Tried to restore, but no luck so far

    *edit* restore with the procedure in the release note
  • Zyxel_CharlieZyxel_Charlie Zyxel Official Agent Posts: 903  mod

    @iSpeed
    Regarding to your description, 
    Can you describe your symptom more detail and what’s the procedure you did to upgrade your firmware. Moreover, can you send me your config file in private message so that we can double if it’s config related issue?


    @OTADMIN
    As I updated the firmware locally, and the issue did not occur.
    Can I know what version did you upgrade from?
    Also, I will private message you to get more details related this case.
    Charlie

  • Dudley_WinchesterDudley_Winchester Member Posts: 14  Freshman Member
    I have a couple of USG60Ws that I still have on FW 4.25 - when put onto 4.30 they just kept crashing and rebooting every 10-30 minutes. ZyXEL supports answer was to send a replacement (older) unit which I sent back - I now just don't trust firmware updates from them until I see lots of good reports. So I spend my time making sure the firewall rules are as good as they can be.
    Look forward though to hearing of lots of positive glowing reports!
    Eric_
  • Zyxel_VicZyxel_Vic Zyxel Official Agent Posts: 152  mod
    edited January 31, 2019 10:20AM
    @iSpeed
    Does network flapping symptom happen continuously now?
    Can you check on the log and share it with us?
    Tks

    @OTADMIN
    Do you have your config file in hand? Would you private message your config file to us and we'd like to try with it locally. 
    In addition, can you connect the console (included in the box) to the device and dump the console message (when powering up). Then send us the console information via private message, too?


    Thank you.
  • I am having issues with both my usg310 and zywall 110. they are missing info. one I downloaded and local update and the other I did the cloud update. one was from 4.32 and the other from 4.20. screenshots attached. They are both missing info.
  • CDSCDS Member Posts: 14  Freshman Member
    Did you try clearing the Browser cache?
  • Zyxel_CharlieZyxel_Charlie Zyxel Official Agent Posts: 903  mod
    @dbgman
    As I checked it locally, there is not display issue with firmware 4.33.

    Can you clean the Browser cache or use other browser and check it again?
    Charlie
  • AsgatlatAsgatlat Member Posts: 7  Freshman Member
    the V4.33 firmware works for me. i upgraded from the V4.32 patched version.
    the SSL VPN bug with SecuExtender is fixed!
    iSpeed
  • CDSCDS Member Posts: 14  Freshman Member
    ... upgraded from V4.32 without any issues awell...
    iSpeed
Sign In to comment.