USG20W-VPN: Problems establishing Wifi connection / spontaneous reboots

2456710

All Replies

  • UPMIUPMI Member Posts: 1
    @Zyxel_Stanley Can you please send me the firmware as well. My connection is dropping daily. 
  • Zyxel_StanleyZyxel_Stanley Zyxel Official Agent Posts: 586  mod
    edited July 27, 2018 10:01AM
    I will send you the firmware by private message.
    Please has a check. :)
  • thom_kothom_ko Member Posts: 4
    @Zyxel_Stanley The new firmware works absolutely fine. No problems at all. I'm going to mark the case as solved.

    But one point still is remaining: In which official release will this issue be fixed? As a test I installed the recently released version 4.32 and had the same problems as I initially described. By the amount of feedback you get it seems that I'm not the only one having such problems.
    danyedinak
  • link000link000 Member Posts: 9
    Hi @link000
    I will send you the firmware by private message.
    Please has a check. :)
    A brief report on the firmware:
    1. Wi-Fi is stable.
    Of the minuses:
    1. Immediately evident is the lack of textual information that the new firmware has been released. This occurs when you log on to the web interface through IE 11.
    2. The empty diagnostic tab when using IE 11.

  • Zyxel_StanleyZyxel_Stanley Zyxel Official Agent Posts: 586  mod
    edited July 30, 2018 2:03PM
    Hi @thom_ko
    This fix was not merged into ZLD 4.32 yet. 
    If users encounter certain issues, please help to contact our Zyxel local representative for technical support or just drop a message on the forum.
  • moonmothmoonmoth Member Posts: 16  Freshman Member
    Hi , @Zyxel_Stanley, I have installed the firmware that you sent me but we are still having problems with the wi-fi dropping. Its gone down at least three times today so far. We only have 6 staff using wifi so it should be stable. Here are the device settings. 




    The firmware is showing as 4.31 with an extra tag on the end. Does this correct to you? 
    Moonmoth


  • Zyxel_StanleyZyxel_Stanley Zyxel Official Agent Posts: 586  mod

    Hi @moonmoth

     I will send you private message for check this issue more detail.

  • link000link000 Member Posts: 9
    link000 said:
    Hi @link000
    I will send you the firmware by private message.
    Please has a check. :)
    A brief report on the firmware:
    1. Wi-Fi is stable.
    Of the minuses:
    1. Immediately evident is the lack of textual information that the new firmware has been released. This occurs when you log on to the web interface through IE 11.
    2. The empty diagnostic tab when using IE 11.

    Early I was overjoyed. After the next reboot, Wi-Fi did not work. I had to deactivate the access point profile again, and then activate it again. Wi-Fi earned, but after a few hours again disappeared. I'm sad. :/

  • Zyxel_StanleyZyxel_Stanley Zyxel Official Agent Posts: 586  mod
    Hi @link000
    I will send you private message for check this issue more detail.
  • Zyxel_StanleyZyxel_Stanley Zyxel Official Agent Posts: 586  mod

    Per our discussion, the issue is coming from WiFi outgoing interface is setup as LAN2. But LAN2 interface not binding on any physical port. It caused client unable receiving IP address after connected to WiFi.
    There are 2 ways resolve this situation.
    (1) Change outgoing interface as LAN1 in SSID profile.

    (2) Change port group setting. (at lest 1 port is binding on LAN2 interface)

Sign In to comment.