SSL VPN problem

2»

Comments

  • Zyxel_CharlieZyxel_Charlie Zyxel Official Agent Posts: 686  mod

    @CDS ;
    Can you share more details or information regarding to the"Can't get authentication token"?

    Do you mean you can not get current status of licenses?
    Charlie

  • CDSCDS Member Posts: 11  Freshman Member
    No. I mean the exact Problem which is described in the beginning of this thread. 
    The connection from the Secuextender fails with the error "Can't get authentication token".
  • Zyxel_CharlieZyxel_Charlie Zyxel Official Agent Posts: 686  mod
    @CDS
    Regarding to your description, 
    Can you private message configuration for checking.
    Charlie
  • ZyWall 110 fw 4.32(AAAA.0). Same problem 

    [SecuExtender Agent][ERROR]   **** Error 0x800b010f authenticating server credentials! (0x0)
    [SecuExtender Agent][DETAIL]  SSL session is created
    [SecuExtender Agent][DETAIL]  Can't get authentication token(1)
    [SecuExtender Agent][DEBUG]   SSL Connection is going to be closed
    [SecuExtender Agent][ERROR]   user login device failed (0x0)
    [SecuExtender Agent][DEBUG]   SSL Connection is going to be closed
    [SecuExtender Agent][DETAIL]  Connection ends.
  • Zyxel_CharlieZyxel_Charlie Zyxel Official Agent Posts: 686  mod
    @Jatama
    Regarding to your description, 
    Can you private message configuration for checking.
    Charlie
  • I sent my configuration few days ago
  • CDSCDS Member Posts: 11  Freshman Member
    Me aswell. I struggle to now create the requested logs from Secuextender and USG at the same time .....
  • Zyxel_CharlieZyxel_Charlie Zyxel Official Agent Posts: 686  mod
    @Jatama ;

    I did received your message, but I think you forgot to attached the configuration to me. Please private message the configuration to me again.

    @CDS ;
    I had sent you the guide about how to collect the information on Jan. 17th , had you received it since I didn’t get your feedback so far.

    Charlie
  • CDSCDS Member Posts: 11  Freshman Member
    Well, 
    the problem is not how to create the traces, but more how physically create both at the same time - while the PC with Secuextender is in a physically different location than the USG (otherwise I wouldn't need a VPN connection:...)
    But anyway on update: I updated to V4.33 yesterday. I still can not get SSL VPN to work, but now the error is different. I'll try to dig into this now and get back when having news on this ...

Sign In to comment.